RING OSS - 024-334 30 04

Takläggare Dalarna

RING OSS - 024-334 30 04

Solceller

Vi erbjuder solceller i Dalarna

Vi som arbetar som takläggare i Dalarna kan även installera solceller i Dalarna. Varför inte passa på att installera er egen solcellsanläggning när vi arbetar med ert tak i Dalarna, och se till att installera er egen solcellsanläggning? Med våra solceller i Dalarna kan ni få el för ert eget bruk under hela året. Våra solceller är nämligen optimerade med förmågan att producera el även när solcellerna befinner sig i skugga.

Så fungerar våra solceller i Dalarna

En vanlig missuppfattning om solpaneler och solceller är att de behöver solsken för att kunna producera el, men så är det inte med de solceller som vi installerar i Dalarna. Våra solpaneler behöver ljuset som solen producerar. Det gör att även under molniga och regniga dagar producerar våra solceller el – de har alltså förmågan att producera el oavsett väder. Det är endast under årets mörkaste period som de producerar mindre mängd el.

Däremot kan du som producent sälja den el som solcellerna producerar under våren, sommaren och hösten, till exempelvis dina närmaste grannar eller ert kvarter, och sedanköpa el från närmaste elnät när vintern kommer.

Kontakta oss om du önskar solceller i Dalarna!