RING OSS - 024-334 30 04

Takläggare Dalarna

RING OSS - 024-334 30 04

Om oss

Om oss som lägger tak i Dalarna

Välkommen till SweTak Solceller AB som arbetar som takläggare i Dalarna. Vi finns i Nyhammar, Dalarna och har hela Dalarnas län som vårt verksamhetsområde. Här vänder vi oss till alla slags företag- och privatkunder som önskar nya tak, renoverade tak och solceller på tak. Vi är ett byggföretag med många olika tjänster som erbjuder takläggning och solceller i Dalarna. Vi har takläggare i Falun, Borlänge, Ludvika, Smedjebacken, Säter, Hedemora, Gagnef, Leksand, Grängesberg, Mora och i Orsa.

Vår takläggning ska hålla i många år

Våra tak byggs med största noggrannhet och omtanke om våra kunder. Vi tänker oss att det tak som vi bygger ska hålla i minst 30 år, oavsett vilket yttertaksmaterial som du har valt till ditt tak. Men hållbarheten varierar en del mellan de olika material som du väljer. Trots det ser vi till att själva hantverket vid takläggningen sker på ett professionellt sätt.

När vi har arbetat klart med taket, kommer vi ut på en sista inspektion så att vi säkerställer att våra kunder är nöjda med vårt arbete. Eftersom vi ger "nöjd kund garanti" ser vi till att arbeta noggrant och med hög kvalitet eftersom vi satsar vår tid och energi på nya tak som ska göra våra kunder 100% nöjda.

Kontakta oss för offert

Ta kontakt och få kostnadsfri offert!